Bakanlıktan ‘Bayram desteği’ iddialarına ilişkin açıklama « imajhaber.com – Son Dakika Haberler ve Güncel Haberler

21 Mart 2026 - 21:41

Bakanlıktan ‘Bayram desteği’ iddialarına ilişkin açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı sosyal medya hesaplarında Bakanlığa atıf yapılarak “Bayram müjdesi! 4 bin 500 lira destek hesaplara yatıyor.” şeklinde yer alan paylaşımların asılsız olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan ‘Bayram desteği’ iddialarına ilişkin açıklama
Son Güncelleme :

21 Mart 2026 - 7:43

Bakanlık, NSosyal hesabından “Bayram müjdesi! 4 bin 500 lira destek hesaplara yatıyor” iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bazı sosyal medya hesaplarında bakanlığımıza atıf yapılarak ‘Bayram müjdesi! 4 bin 500 lira destek hesaplara yatıyor.’ şeklinde yer alan paylaşımlar asılsızdır. Vatandaşlarımızın kişisel verilerini ele geçirmek amacıyla bu tür paylaşımlarda bulunan kişiler hakkında gerekli hukuki girişimlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımız, sosyal hizmetlerimiz ve sosyal yardımlarımız hakkındaki güncel ve doğru bilgilere resmi internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla ulaşabilir.”

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN